آشپزی مدرن

آشپزی

بال کبابی تند با سس بلوچیز
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٧:۱٠ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱٤ مهر ۱۳٩٢
 


 مقدار: 3-4 مناسب برای: 4-6 زمان آماده سازی: 60 دقیقه زمان پخت : 10 دقیقه مدت زمان آمادگی : 25 دقیقه

مواد لازم:
١/٢ قاشق چایخوری نمک دریا
١/٢ قاشق چایخوری فلفل سیاه 
١/٢ فنجان سس فلفل تند
١ کیلو بال مرغ
۶ قاشق غذاخوری کره، ذوب شده
٢ قاشق چایخوری فلفل قرمز
٢ قاشق غذا خوری سرکه انگور 
١ فنجان ماءالشعیرساده 
سس بلو چیز به میزان لازم

طرز تهیه:
کره، سس فلفل تند ، فلفل قرمز، نمک دریا، فلفل سیاه و سرکه انگور را با هم دریک کاسه، خوب به هم بزنید. بالها را شسته و با سس مخلوط می کنیم و ماء الشعیر را اضافه می کنیم . در ظرف مناسب می ریزیم ودر آن را می بندیم و به مدت 6 ساعت در یخچال می گذاریم تا مزه دار شوند
سی دقیقه قبل از پخت بالها را از یخچال خارج کرده واز سس در جدا می کنیم
فر را با 300حرارت درجه از قبل روشن می کنیم تا گرم شود
بال ها را داخل سینی فر می چینیم و داخل فر قرار می دهیم به مدت 10- 15 دقیقه تا کاملا بپزند می توانید بالها را می توانید به سیخ کشیده و کباب کنید
این بالها را با سس بلو چیز سرو کنید.

منبع سایت آموزش آشپزی