۶٠٠گرم پنیر خامه ای
١/٣ قاشق مربا خوری رنده پوست لیمو
١/٣ لیوان خامه زده شده
۶٠ گرم کره ذوب شده
۲ لیوان بسکویت دایجستیو(گندم ساقه طلایی) نرم شده
۵ عدد زرده تخم مرغ
۵ عدد سفیده تخم مرغ
۱ شیشه مربای آلبالو
۱ لیوان شکر
کمی پودر دارچین
کمی وانیل
فررا با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.

طرز تهیه:
بسکویت نرم شده ،پودر دارچین،کره ذوب شده را خوب با هم مخلوط کنید تا تمام بسکویت ها به کره آغشته شود.
بسکویت ها را در ظرف مخصوص چیزکیک ریخته و آن را در ظرف پهن کنید.
ظرف را به مدت ۶ دقیقه در فر گذاشته تا رنگ بسکویت ها کمی تغییر کند.
طرز تهیه:مواد داخل چیزکیک
پنیر خامه ای، شکر،رنده پوست لیموترش،وانیل را درمخلوط کن با هم ترکیب کنید تا مواد کرم ماند شود.
زرده تخم مرغ،خامه را به مواد اضافه کرده،هم بزنید.
سفیده تخم مرغ را بتدریج به مواد اضافه کرده و با قاشق چوبی هم بزنید.
مواد بدست آمده را وسط بسکویت های داخل طرف بریزید. ظرف چیزکیک را به مدت ۱ ساعت و ربع در فر بگذارید(بهتر است روی ظرف را با آلومینیوم بپوشانید).
بعد ظرف را از فر خارج کرده به مدت ۱ ساعت کنار می گذاریم تا کیک خنک شود.
تمام سطح کیک را با مربا پوشانده و کیک را به مدت ۳ ساعت در یخچال می گذاریم تا خنک شود.

کوروش سر آشپز