500 گرم جوجه بدون استخوان خرد شود
 ١/٢ پیمانه فلفل سیاه: نصف
 ١/٢ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
    ١ قاشق چای‌خوری نمک
    ١ قاشق چای‌خوری سس سیر
    ١ عدد پیاز کوچک: یک عدد،خرد شود.
    ١ پیمانه پودر سوخاری
    ١ عدد تخم‌مرغ
      روغن: در حد لازم برای سرخ کردن به صورت غرقاب
طرز تهیه:
 تکه‌های جوجه را درون قابلمه‌ای بریزید. سس سیر، فلفل سیاه، و نمک را به ظرف اضافه کنید.
 پیاز را به ظرف اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.مخلوط فوق را درون دستگاه همزن ریخته و آن‌ها را کاملا ریز و خرد کنید. مخلوط را برای مدتی درون یخچال قرار دهید. گوشت را به صورت ناگت‌های کوچکی درآورید. آن‌ها را درون آرد بغلطانید. ناگت‌ها را ابتدا درون تخم‌مرغ بغلطانید سپس با پودر سوخاری آغشته کنید.مقداری روغن درون قابلمه گرم کنید. ناگت‌ها را درون روغن فراوان به صورت غرقاب روغن سرخ کنید.