آشپزی مدرن

آشپزی

ماهی قزل آلابا سبزیجات آسیایی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:٤٥ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱٤ مهر ۱۳٩٢
 


موادلازم:برای سس روی ماهی
1/4 فنجان سس سویا
   2 قاشق غذاخوری روغن کنجد
   1 قاشق غذا خوری سرکه برنج و یا سرکه سفید
   2 قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده
   2 قاشق چای خوری سیر خرد کرده
   1 قاشق چای خوری آرد ذرت
موادلازم : ماهی
١٧٠ گرم ویا ۴ فیله ماهی قزل آلایا آزاد
   2 قاشق غذاخوری روغن کنجد  
   2 قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده
   2 قاشق چای خوری سیرخرد کرده
   3 هویج، پوست کنده ونگینی خرد شده
   3 ساقه پیازچه خرد شده
   1 فنجان باقلا ریز پخته شده
      کمی پودر فلفل سیاه و سفید
      فررا با حرارت ٣٠٠ درجه فارنهایت ویا ١۵٠ درجه سانتیگراد روشن کنید.
طرز تهیه:
 سس سویا، روغن کنجد، سرکه، زنجبیل و سیر را در ماهی تابه کوچکی روی حرارت متوسط کم گذاشته تا بجوش بیاید سپس آرد ذرت را هم اضافه وکاملا زده تاسس صاف وغلیظ شود.
توی سینی را با فویل بپوشانید.١ قاشق غذاخوری روغن کنجد وکمی نمک وفلفل را روی فیله های ماهی بپاشید.تا مزه دار شود.فیله های ماهی را بعد از مزه دار کردن توی سینی بچینید.به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار داده تا ماهی پخته وکباب شود.
باقی روغن کنجد را توی تابه بریزیدو روی حرارت متوسط قرار داده و زنجبیل و سیر را اضافه کنید و حدود 30 ثانیه، تفت دهید.هویج راهم اضافه و به مدت 3 تا 4 دقیقه، یا تا زمانیکه هویج نرم شود.پیازچه باقلا آب پز شده راهم اضافه وتفت دهید.نمک وفلفل را به اندازه دلخواه اضافه ترکیب سبزیجات را در ۴ ظرف تقسیم کنیدوروی هر ترکیب سبزی یک فیله ماهی قرار دهید.از سس غلیظ شده روی فیله بریزید.این غذا برای ۴ نفر کافیست.