آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

دسر موز و خامه کاراملی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٤٥ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱٤ مهر ۱۳٩٢
 


مقدار: 16 مناسب برای: 6 زمان آماده سازی: 15 دقیقه زمان پخت : 12 دقیقه مدت زمان آمادگی : 27 دقیقه


مواد لازم برای کرم شیرین کراملی
٢ عدد موز
١ فنجان سس کارامل - طرز تهیه این سس در قسمت سس ها آموزش داده شده
١ فنجان خامه که با یک قاشق غذا خوری شکر شیرین شده

مواد لازم: برای کرم شیرین وانیلی
٢/٣ فنجان شکر (می توان نصف فنجان استفاده کنید اگر شما ترجیح می دهند دسر شیرین کمی داشته باشد
1/4 فنجان آرد ذرت
١/٢ قاشق چای خوری نمک
   ٣ فنجان شیر
   ٢ عدد تخم مرغ
   ٢ قاشق غذاخوری کره
   ١ قاشق غذا خوری عصاره وانیل
مواد لازم برای بیسکویت
١/٢-١ فنجان بیسکویت خرد شده
   ١/٣ فنجان کره ذوب شده
      ١ قاشق غذا خوری شکر

طرز تهیه:کرم شیرین وانیلی

در یک کاسه متوسط، تخم مرغ را با چنگال خوب هم بزنید و کنار بگذارید
قند ، آرد ذرت و نمک را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و کم کم به شیر اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم خوب هم می زنیم تا صاف و یک دست شود و بخوش بیاید و غلیظ شود به مدت یک دقیقه
چند قاشق غذاخوری از این مخلوط داغ را در کاسه به تخم مرغ اضافه می کنیم و بلافاصله به خوبی هم بزنید . حالا مخلوط تخم مرغ را به مخلوز قبلی لضلفه می کنیم و دوباره یک دقیقه هم می زنیم
از روی حرارت بر داشته و کره و وانیل رل ببه آن اضافه می کنیم و کنار گذاشته تا خنک شود و بعد داخل یخچال می گذاریم
مرحله دوم طرز تهیه بیسکویت برا ی لایه زیری دسر
بیسکویت خرد شده ، شکر و کره ذوب شده را با هم مخلوط کرده تا به طور کامل ترکیب شوند . داخل سینی فر ریخته با درجه 350 * F به مدت 10-12 دقیقه، تا زمانی که قهوه ای روشن شود قرار می دهیم .
حالا که همه چیز آماده شده وقته آن است که این دسر خوشمزه را درست کنید.
حدود 2 قاشق غذاخوری بیسکویت را کف ظرف می ریزیم و با استفاده از یک لیوان کوچک با فشار آن ها را به یک لایه منسجم و به هم چسبیده تبدیل می کنیم
به هر ظرف یک لایه از کرم شیرین کاراملی . برای راختی و تمیزی کار خامه شیرین کاراملی را داخل یک کیسه ریخته و گوشه آن را با قیچی ببرید و براحتی با فشار کیسه خامه را درون ظرف بریزید
چند برش موز اضافه می کنیم و با یک لایه کرم شیرین وانیلی روی آنها را می پوشانیم
مقداری بیسکویت و کمی سس کارامل روی آن اضافه می کنیم و لایه های قبلی را تکرار می کنیم
دسر را در یخچال قرار می دهیم به مدت 3 ساعت و روی آن را با برش های موز ، خرده های بیسکویت و سس کارامل تزئین می کنیم
منبع سلیت آموزش آشپزی

بیسکویت ها را خرد کرده

شکر ، کره و بیسکویت راباهم ترکیب کنید.

بیسکویت ها را داخل ظرفی بریزید.

خامه را داخل کیسه نایلونی بریزید.

توی لیوانهای دلخواه را از هرترکیب  یک لایه در ظرف بریزید.

با برش موز، خرده بیسکویت و سس کارامل تزئین روی کرم را تزیین کنید.