آشپزی مدرن

آشپزی

نان میله ای با طعم پارمسان
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٠٠ ‎ق.ظ روز یکشنبه ٥ آبان ۱۳٩٢
 



مواد لازم:
١/٢-٢ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۷۳۵ گرم آرد همه منظوره
١/٢ قاشق چایخوری شکر
١/٢ فنجان جعفری ریز خرد شده
١/٢ قاشق چایخوری نمک دریا
١/٢ قاشق چایخوری پودرفلفل سیاه
١/٢ فنجان روغن زیتون
۲ فنجان آب گرم
۱ قاشق غذاخوری مخمر خشک فعال
۲ قاشق چایخوری نمک دریا
۱ فنجان پنیر پارمسان رنده شده +١ فنجان اضافه برای بعد از پخت
۲ قاشق غذاخوری آویشن تازه خرد شده
۲ قاشق غذاخوری رزماری تازه ریزخرد شده
۴ حبه سیرریز خرد کرده
نمک دریا
پودرفلفل سیاه و سفید
فررابا حرارت ۴٠٠ درجه فارنهایت ویا ٢٠٠ درجه سانتیگراد روشن کنید.توی سینی به سایز ۴۵ سانت را کاغذ پوستی پهن کنید.

http://ashpazeirani.com/%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%85%DB%8C%D9%84%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%B7%D8%B9%D9%85-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D9%85%D8%B3%D8%A7%D9%86/