آشپزی مدرن

آشپزی

اسپاگتی میگو
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٠٠ ‎ق.ظ روز یکشنبه ٥ آبان ۱۳٩٢
 


مواد لازم‎:‎

‏١٧٠‏‎ ‎گرم میگونیم پزشده
‎۲-۳ ‎ قاشق غذاخوری روغن زیتون‎ ‎
‎۵-۶‎ ‎ ساقه پیازچه خرد شده‎ ‎
‎ ۵-۶‎ حبه سیرنگینی خرد شده
‏٣‏‎-‎‏٢‏‎ عدد فلفل قرمزخرد شده
‎۱/۲‎ از یک بسته اسپاکتی
‎۱ ‎ عدد لیمو آب گرفته شده‎ ‎
‎ ۱ ‎فنجان یا١/٢ فنجان سرکه سفید
‎ ۱ ‎قاشق غذاخوری کره‎ ‎
‎ ‎نمک و فلفل برای چاشنی
‎ ‎کمی جعفری خرد شده

http://ashpazeirani.com/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%DA%AF%D8%AA%DB%8C-%D9%85%DB%8C%DA%AF%D9%88-2/