آشپزی مدرن

آشپزی

دو پیازه‌ی میگو
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:٥٤ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳٩٢
 


 

غذای محلی جنوب


مواد لازم:
2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن
3 تا 4 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی    
  500 گرم میگو‌ی پاک شده
      1 کیلوگرم پیاز                                             
         نمک و فلفل و ادویه مقداری
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را پاک کرده و سپس به صورت خلالی خرد می کنیم.
میگوها را نیز تمیز می‌کنیم. سپس به همراه پیازها در ظرفی روی حرارت اجاق گاز می‌گذاریم و در ظرف را می بندیم و حرارت اجاق را کم می کنیم تا آب پیاز به خورد میگوها برود.
آن‌گاه کمی روغن در ظرف ریخته و میگوها را سرخ می‌کنیم.
در این هنگام ادویه را اضافه می‌کنیم و یک تفت می‌دهیم.
بعد نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.
سپس حرارت اجاق را کم کرده و چند دقیقه می‌گذاریم تا کمی بپزد.
آن‌گاه در ظرف مورد نظر کشیده و سرو می‌کنیم.
نکته :
بعضی ها مواد دیگری مثل سیب زمینی و سیر و فلفل دلمه ای سرخ شده هم به آن اضافه می کنند.
لزومی ندارد این غذا با برنج سرو شود، چون خورش نیست و خوراک است، ولی با برنج هم خوب می شود.  
منبع:  http://honarandashpazi.persianblog.ir/post/4/