آشپزی مدرن

آشپزی

کروکت سیب زمینی با جعفری
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:٠٧ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳٩٢
 



مواد لازم:
550 گرم سیب زمینی
   1 قاشق غذاخوری  آرد
   1 قاشق غذاخوری سر پر جعفری خرد شده
    1 لیوان  آرد سوخاری
       نمک و فلفل به مقدار لازم
     1 عدد زرده تخم مرغ
     2 عدد تخم مرغ
 طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را درون قابلمه ای ریخته و رویشان آب میریزیم تا آب پز شوند (کاملا پخته شوند)بعد از اینکه آپز شدند پوست آنها را میگیریم و با گوشت کوب آنها را له میکنیم و بعد از آن آرد,جعفری,نمک,فلفل و زرده تخم مرغ را اضافه کرده و کاملا همگی مواد را با هم مخلوط میکنیم.

از موادمان کمی بر میداریم و مانند آنچه در عکسها مشاهده میکنیم به اون فرمی (کروکت)در میاوریم اگر مواد به دستمان چسبید دستمان را کمی نم دار میکنیم.

تخم مرغ را درون یک کاسه میشکنیم و هم میزنیم تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند و آرد سوخاری را هم درون یک بشقاب میریزیم و بعد کروکت ها را اول درون تخم مرغ ها میکنیم و بعد در آرد سوخاری می غلطانیم این مقدار تقریبا 12 عدد کروکت به شما میدهد.

قابلمه را برداشته بهتر است نچسب باشد و میگذاریم داغ شود و بعد روغن را درون آن میریزم تقریبا تا جایی که روغن روی کروکت ها قرار بگیرد و بعد کروکت ها را درون آن میگذاریم تا طلایی رنگ شود ولی حواستان باشد که نسوزد چون سریع رنگ عوض میکند و بعد از آن اگر دوست داشتید کروکت ها را درون یک آبکش قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود

https://www.facebook.com/ashpazkhuneh?ref=stream