آشپزی مدرن

آشپزی

پیراشکی سیب زمینی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:٥٥ ‎ق.ظ روز جمعه ٢٠ دی ۱۳٩٢
 


 

مواد لازم

سیب زمینی آب پز: ۲ عدد بزرگ

تخم مرغ: ۲ عدد

آرد سوخاری: مقداری

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

پیاز ریز شده: ۱ عدد

سیر ریز شده: ۲ حبه

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

نمک و ادویه جات دلخواه: مقداری

طرز تهیه

۱- پیاز رو تفت بدید، سیر روبهش اضافه کنید و بعد گوشت رو افزوده خوب تفت بدید ، رب ، نمک و ادویه جات دلخواهتون (من از آویشن استفاده کردم) رو هم اضافه کنید و تفت بدید درانتها جعفری رو افزوده مخلوط کنید و ازرو حرارت بردارید.

۲- سیب زمینی ها رو رنده کنید و با تخم مرغ، نمک، کمی زردچوبه و ۲ قاشق غذاخوری آرد سوخاری مخلوط کرده و خوب ورز بدید تا مایع شما یکدست بشه.

۳- از مایه سیب زمینی به اندازه یه پرتقال برداشته کف دستتون بازکنید، ازمایه گوشتی یه قاشق توش گذاشته بعد روش رو بپوشونید، تودستتون به شکل بیضی درآورده و تو آرد سوخاری (من به آرد سوخاری کمی ادویه پیتزا هم اضافه کردم) بغلطونید.

۴- بعد تو ظرف گودی روغن رو خوب داغ کرده و پیراشکی ها رو توش سرخ کنید.

۵- اگه احیانا پیراشکی به دسستون چسبید میتونید دستهاتون رو با روغن مایع چرب کنید دیگه مایه پیراشکی به دستتون نمی چسبه.

۶- بهتره رو حرات ملائم سرخ کنید تا رنگش یکدست بشه من چون عجله داشتم و یه ربع بیشتر تا افطار نمونده بود حرارت رو زیاد کردم برا همین رنگش اون یکنواختی لازم رو نداره.

http://www.mihanfal.com