آشپزی مدرن

آشپزی

مرغ زنجبیلی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:٥٥ ‎ق.ظ روز جمعه ٢٠ دی ۱۳٩٢
 


یک غذای بخارپز بسیار ساده و بسیار خوشمزه، با خوردن غذاهایی با این سبک سلامتی خود را تضمین کنید.

مناسب برای: ۴ نفر

زمان آماده سازی: کمتر از ۱ ساعت

 

مواد لازم

ران مرغ ۴ عدد
سس سویا ۴ قاشق سوپ‌خوری
آبلیمو ۲ قاشق سوپ‌خوری
پیازچه به مقدار دلخواه
زنجفیل به مقدار دلخواه

طرز تهیه

۱- زنجفیل را رنده کنید. پیازچه را خرد کنید.

۲- ران مرغ را درون یک کاسه کم عمق و مقاوم در برابر حرارت گذاشته، برش های زنجفیل و پیازچه را بر روی آن می‌ریزیم.

۳- آبلیمو را با سس سویا مخلوط کرده و بر روی مرغ اضافه می‌کنیم. کاسه را بر روی سبد بخار پز (اگر بخارپز ندارید می‌توانید ظرفی نیمه از آب‌جوش که دهانه آن به اندازه کاسه باشد روی حرارت متوسط گذاشته و در ظرف را ببندید) گذاشته در حالت سرپوشیده برای ۱۵ دقیقه بخار پز می‌کنیم.

۴- دوباره مرغ را به مخلوط سس سویا آغشته می‌کنیم و اجازه می‌دهیم ۱۰ دقیقه دیگر هم بخارپز شود.

۵- غذا را با کدو سبزتازه و خام ورقه‌شده و فلفل‌دلمه‌ای نواری سرو کنید.

http://www.mihanfal.com