COOKING

آشپزی

شکلات بادام زمینی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٠۸ ‎ق.ظ روز جمعه ٢٠ دی ۱۳٩٢
 


موادلازم:
1/2 فنجان آب
2 فنجان شکر
1 فنجان شربت ذرت یا شربت عسل
1 فنجان کره برش خرده
2 فنجان بادام زمینی خام 
1 قاشق چای خوری جوش شیرین
٢ قالب به سایز ٣٨x٢۵ با کره چرب کنید.
طرز تهیه:
شکر، شربت وآب را درتابه چدنی بریزید و روی حرارت متوسط قراردهید، گاهی ترکیب را هم زده تا شکرحل شود.به مدت ٨ تا ١٢ دقیقه بجوش بیاید.کره را اضافه کنید.بادام زمینی راهم اضافه کرده ،یک دماسنج مخصوص حرارت اینکاررا درشربت قرارداده ،باید درجه دما روی ٢٨٠ درجه فارنهایت ویا ١۴٠ درجه سانتیگراد باشد.بعد از ١٠-١ دقیقه از روی حرارت بردارید ویا در مرحله ای که دراین مرحله اگر کمی ازترکیب را توی آب سرد بریزید بصورت رشته ای سخت می شود.بلافاصله پس از برداشتن از روی حرارت توی قالبها به ضخامت ١/۴ اینچ پهن کرده وگذاشته تا سرد شود