آشپزی مدرن

آشپزی

کوردن داگ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٠۸ ‎ق.ظ روز جمعه ٢٠ دی ۱۳٩٢
 


 

مواد لازم
آرد ذرت ( زرد) : ۱ پیمانه
آرد معمولی : ۱ پیمانه
شکر : ۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر : ۱ قاشق غذا خوری
شیر : نصف لیوان
روغن گیاهی : یک قاشق غذا خوری
عسل : یک قاشق غذا خوری
تخم مرغ : ۱ عدد (تخم مرغ را در یک ظرف بریزید و بوسیله چنگال یا مخلوط کن خوب بزنید)
نمک : ۱/۴ قاشق چای خوری
هات داگ: ۱۰ عدد( هات داگ پنیری خوشمزه تر است)
سیخ چوبی : ۱۰ عدد
Corn-Dog-طرز-تهیه-
طرز تهیه
یک کاسه بزرگ بردارید. آرد ذرت، آرد معمولی، شکر، بیکینگ پودر و نمک را درون آن بریزید و هم بزنید. حالا تخم مرغ، شیر، روغن و عسل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شده و به حالت خمیر در بیاید.
هات داگ ها را از بسته در بیاورید و در هر یک از آنها یک سیخ چوبی قرار دهید. حالا خمیر را در یک لیوان بلند بریزید. هات داگ ها را یکی یکی از قسمت چوبی گرفته و داخل لیوان کنید تا اطراف آن ها کاملا به خمیر آغشته شود. سپس آنها را داخل روغن داغ بریزید تا سرخ شوند اگر روغن به اندازه کافی گرم باشد ۲ تا ۳ دقیقه برای سرخ شدن کافیست تا جایی که خمیر به رنگ طلایی تیره در بیاید.
Corn Dog شما آماده است می توانید روی آن را با سس ها و ادویه جات مختلف تزیین کرده و سرو نمایید.

https://www.facebook.com/pages/Kouroshe-sar-ashpaz/362154443815652?ref=stream