آشپزی مدرن

آشپزی

آجیل هندی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:۱٩ ‎ق.ظ روز جمعه ٢٠ دی ۱۳٩٢
 


با درست کردن آجیل با طعم ادویه‌جات هندی، یک شب پر عطر و بو برای مهمانانتان به یادگار بگذارید.

مناسب برای: ۶ نفر

زمان آماده سازی: کمتر از ۱ ساعت

 

مواد لازم

نخود کنسرو شده ۴۰۰ گرم
بادام هندی خام ۱۲۵ گرم
روغن مایع گیاهی ۲ قاشق غذاخوری
پودر کاری ۱ قاشق غذاخوری
زیره ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۲ قاشق چایخوری
گرام ماسالا ۱ قاشق چایخوری
نمک دریایی به مقدار لازم

طرز تهیه

۱- نخود را آب کشی کنید. و با حوله کاغذی خشک کنید.

۲- فر را از قبل روی دمای ۱۱۰ درجه سانتی‮گراد گرم کنید.

۳- روی سینی فر را با کاغذ شیرینی‮پزی بپوشانید.

۴- روغن، پودر کاری، زیره، زردچوبه و گرام ماسالا را در کاسه‮ای بزرگ مخلوط کنید.

۵- ۱ قاشق غذاخوری از مخلوط ادویه را در یک پیاله نگه دارید.

۶- نخودها را در کاسه حاوی مخلوط ادویه ریخته و هم بزنید.

۷- نمک را به آن اضافه کرده و نخودها را در یک لایه روی سینی فر پخش کنید .

۸- به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی‮که طلایی روشن شود آن را داخل فر قرار دهید.

۹- بادام هندی را با ۱ قاشق مخلوط ادویه‮ای که نگه داشته بودید مخلوط کنید.

۱۰- پس از طلایی شدن و کرانچی شدن نخودها بادام هندی را اضافه کرده و ۵ تا ۱۰ دقیقه و بادام‮ها ترد و طلایی رنگ شوند داخل فر قرار دهید.

۱۱- سینی آجیل تند و ادویه‌ای را کنار بگذارید تا خنک شود. روی آن نمک دریا بریزید و نوش جان کنید.

نکات

۱- به عنوان پیش غذا برای ۶ نفر کافی است. برای این‮که این مخلوط کمی طعم شیرینی داشته باشد در پایان یک مشت کشمش به آن اضافه کنید.

۲- زمان تهیه: ۵ دقیقه و زمان پخت: ۳۵ دقیقه است.

۳- ارزش غذایی این آجیل برای هر نفر به شرح زیر است:

پروتئین: ۷٫۰۰ گرم، فیبر رژیمی: ۴٫۵۰ گرم، چربی کل: ۱۸٫۰۰ گرم، انرژی: ۲۳۴ کیلوکالری، چربی اشباع: ۲٫۵۰ گرم، کربوهیدرات: ۱۲٫۰۰ گرم.

http://www.mihanfal.com