آشپزی مدرن

آشپزی

مرغ باسس چیلی شیرین(ژاپنی)
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:٢٢ ‎ق.ظ روز یکشنبه ٤ فروردین ۱۳٩٢
 


مواد لازم:
20 خمیر آماده یوفکا-یاپیراشکی
20 برگ  کاهو-اسفناج اختیاری
  1 قاشق غذاخوری سس سویا
  1 قاشق غذاخوری روغن کنجد
  2 عدد ران مرغ خرد شده
  2 قاشق غذاخوری روغن کنجد برای سرخ کردن
     سس اختیاری
طرز تهیه :
ترکیب ادویه و گوشت مرغ خرد شده وسویا سس وکمی روغن را توی ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.سپس به مدت 1ساعت در یخچال قرار داده تا گوشت مرغ مزه دار شود. سپس بر روی هر خمیر یک برگ کاهو ویا اسفناج قرار داده و مقداری از گوشت مرغ را روی برگ بریزیدو خمیر را تا کنید و در روغن داغ شده در تابه دو طرف خمیر را سرخ و طلایی کنید وبا سس دلخواه سرو کنید.