آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

سس مخصوص ماهی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٢٦ ‎ق.ظ روز جمعه ٢٠ دی ۱۳٩٢
 


سسی کم چرب، سالم و رژیمی که در اغلب نقاط دنیا برای سرو با ماهی سالمون استفاده می‌شود.

مناسب برای: ۲ نفر

زمان آماده سازی: کمتر از ۱۵ دقیقه

 

مواد لازم

خامه کم چرب ¼ پیمانه
تربچه رنده‌شده ۲ قاشق سوپ‎خوری
آب لیموی تازه ۲ قاشق سوپ‎خوری
ترخون یا شوید خردشده ۲ قاشق سوپ‎خوری
نمک ½ قاشق چای‎خوری
پودر تازه فلفل سیاه ¼ قاشق چای‎خوری

طرز تهیه

۱- ترخون یا شوید را کاملا ریز خرد می‎کنیم.

۲- تمام مواد را در یک کاسه، سریع هم می‎زنیم تا کاملا با هم ترکیب شوند.

۳- سپس مخلوط را کنار می‎گذاریم تا زمانی‎که غذایمان آمده شد از آن استفاده کنیم.

نکات

۱- این سس که برای هر سالمون پخته شده‎ای مناسب است سسی راحت و کم هزینه‎ای است که در مدت زمانی کمتر از ۱۵ دقیقه آماده می‎شود.

۲- در این دستور از ترب کوهی بسته‎بندی شده در قوطی فلزی استفاده شده است، اگر در دسترتان نبود از ترب معمولی استفاده کنید.

http://www.mihanfal.com