آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

سالاد مرغ هندی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٢٧ ‎ق.ظ روز جمعه ٢٠ دی ۱۳٩٢
 


اگر به دنبال یک غذای کامل و سریع هستید، این سالاد مرغ گزینه مناسبی برای شما است.

مناسب برای: ۴ نفر

زمان آماده سازی: کمتر از ۱ ساعت

 

مواد لازم

برنج باسماتی ۳ پیمانه
جوجه ۶۰۰ گرم
برگ گشنیز تازه ½ پیمانه
برگ نعناع تازه ½ پیمانه
خیار ۱ عدد
هویج ۱ عدد
ماست ۲ قاشق غذاخوری
خمیر تندوری ۱ قاشق غذاخوری
ترشی مانگو به مقدار دلخواه
ماست به مقدار دلخواه
روغن به میزان لازم

طرز تهیه

۱- برنح را طبق این دستور بپزید.

۲- جوجه را کباب کرده و درشت خرد کنید تا ۲ پیمانه شود.

۳- تابه‮‌ای بزرگ و مخصوص سرخ کردن غذا را روی شعله متوسط گرم کنید.کمی روغن، مرغ، خمیر تندوری و ماست را افزوده و در حالی‮‌که مواد را هم می‮زنید برای ۵ دقیقه آنها را بپزید تا کاملاً با هم ترکیب شده و حرارت ببینند. تابه را از روی شعله بردارید.

۴- هویج و خیار را پوست کنده و از طول به صورت باریک برش دهید.

۵- برنج را با قاشق بین کاسه‮ های سرو غذا تقسیم کنید. باریکه‮ های هویج و خیار را روی برنج بچینید.

۶- گشنیز را درشت خرد کنید.

۷- مرغ، گشنیز، نعناع، ترشی مانگو را روی آنها ریخته و ماست را روی همه مواد بریزید.

۸- بلافاصله غذا را سرو کنید.

نکات

۱- برای درست کردن یک دستور غذای ساده، خوشمزه و سریع نیاز به وقت زیادی ندارید. حداکثر تا ۱ ساعت این غذا روی میز مهمانی شما قرار خواهد گرفت.

۲- می‌توانید برای درست کردن برنج از دستور کته استفاده کنید.

http://www.mihanfal.com