آشپزی مدرن

آشپزی

باقلوای خانگی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:۳٠ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٢۳ دی ۱۳٩٢
 



طرز تهیه باقلوای گردویی 
ابتدا شکر و آب را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. بعد از جوشیدن و حل شدن شکر، آب لیمو را اضافه کرده و بگذارید تا شربت چند جوش بزند. شربت را کنار بگذارید...

مواد لازم:
500 گرم آرد بسیار نرم و مناسب شیرینی‌پزی

3 عدد تخم‌مرغ
شیر نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
ماست 3 قاشق غذاخوری
کره 200 گرم
گردو 500 گرم
نمک به‌مقدار کم

مواد لازم برای شربت :
4 پیمانه شکر

5 پیمانه آب

یک قاشق‌خوری آب لیمو
طرز تهیه :
ابتدا شکر و آب را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. بعد از جوشیدن و حل شدن شکر، آب لیمو را اضافه کرده و بگذارید تا شربت چند جوش بزند. شربت را کنار بگذارید.
آرد، تخم‌مرغ ، شیر ، روغن مایع، نمک و ماست را با هم مخلوط کرده و ورز دهید تا خمیر آماده شود. خمیر را به شکل یک توپ در آورده و روی آن را بپوشانید. به‌مدت نیم ساعت اجازه دهید خمیر بماند. خمیر را به 10 قسمت تقسیم کنید. روی تخته یا یک میز آرد بپاشید و خمیر را روی آن باز کنید. نازکی خمیر باید مانند یک کاغذ باشد. سپس 5 خمیر باز شده را در سینی که قبلاً چرب کرده‌اید قرار دهید. روی هر خمیر را با کره چرب کنید.
گردوی خرد‌شده را روی خمیر‌ها بپاشید تا در تمام سطح خمیر به ‌صورت یک دست پخش شود. سپس 5 خمیر بعدی را باز کرده و روی گردوها قرار دهید. بعد از آن روی هر خمیر کره بمالید. در انتهای با کارد بسیار تیزی خمیرها را به‌صورت لوزی بریده و ظرف را به‌مدت 30 دقیقه در فر با حرارت 300 درجه‌ی فارنهایت یا 150درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید.

منبع کوروش سر آشپز