COOKING

آشپزی

شکرپاره یکی ازدسرهای لذیذ ترکیه
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:۳٠ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٢۳ دی ۱۳٩٢
 



شکر پاره (برای 8-6 نفر)
مواد لازم :کره آب شده 4 فنجان قهوه ،آرد 12 فنجان قهوه ،پکینگ پودر 1 بسته ،وانیل 1 بسته ،تخم مرغ 2 عدد ،شکر 4 فنجان قهوه ،مغز فندق 1 لیوان
مواد لازم برای شربت :شکر 3.5 لیوان ،آب 3 لیوان ،آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری ،وانیل 1 بسته

طرز تهیه:
کره آب شده و شکر را داخل کاسه با هم مخلوط کنید سپس آرد ،پکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید وآنقدر ورز دهید که به شکل خمیر درآید از خمیر تکه هایی به اندازه گردو برداشته و داخل دستتان ورز و شکل دهید سپس داخل سینی فر که از قبل کمی چرب شده گذاشته و روی هریک یک عدد فندق بگذارید و داخل فر که از قبل گرم شده در درجه حرارت 170 درجه سانتیگراد تا صودتی رنگ شدن آن بپزید
تهیه شربت:داخل یک قابلمه شکر وآب را بجوشانید 3 دقیقه بعد از آنکه شروع به جوشیدن کرد آب لیمو را اضافه کرده از روی اجاق بردارید وانیل را اضافه کنید و روی شکرپاره گرمی که از فر خارج شده بریزید پس ازآنکه شربت داخل شکرپاره نفوذ کرد می توانید آنرا سرو کنید .
منبع کوروش سرآشپزhttps://www.facebook.com/pages/Kouroshe-sar-ashpaz/362154443815652?ref=stream