آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

مرغ باسس تره فرنگی(ژاپنی)
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:٥٩ ‎ق.ظ روز جمعه ٢٥ آذر ۱۳٩٠
 


موادلازم:
۵ تکه گوشت مرغ خردشده
موادلازم سس تره فرنگی
 ۲-۱/۲ قاشق غذاخوری. میسو (طرز تهیه این سس در ادامه نوشته شده)
    ۱/۲ قاشق چایخوری. سس سویا
       ۱ فنجان برگ سبز تره فرنگی خرد شده
       1 قاشق غذاخوری. روغن کنجد
       1 قاشق غذاخوری پودر قند
       2 قاشق غذاخوری. سرکه برنج
       2 قاشق غذاخوری سرکه
طرز تهیه :
    برای سس میسو :توی تابه روغن کنجد را گرم کرده وسپس تمام مواد سس را درون آن می ریزیم.قسمت سبز تره فرنگی به همراه پودر قند وسویا سس وسرکه وکمی نمک روتوی روغن بریزید وروی حرارت یک تفت دهید . تا پودر قند ذوب شو.از روی حرارت بردارید.کنار گذاشته تا سرد شود.این سس را روی گوشت مرغ بریزید وتمام سطع گوشت مرغ را به این سس آغشته کنید.سپس ۲-۳ ساعت در یخچال قرار داده تا مزه دار شود.بعد توی تابه روغن بریزید وروی حرارت قرار داده تا گرم شود.تکه های مزه دار شده مرغ را توی روغن سرخ وطلایی کنید.