آشپزی مدرن

آشپزی

سالتیمبوکا
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٧:٢۸ ‎ب.ظ روز جمعه ٢۱ شهریور ۱۳٩۳
 


یک غذای کلاسیک ایتالیایی که کم تر در ایران شناخته شده است، اما طرز تهیه بسیار آسان و سریعی دارد و با ذائقه ایرانی بسیار سازگار است. در این رسپی می توانید گوشت قرمز را با سینه مرغ جایگزین کنید.

مواد لازم برای 4 نفر

8 تکه فیله گوساله 100 گرمی

4 ورقه نازک ژامبون گوشت

ریحان چند ساقه

پنیر پارمزان رنده شده 50 گرم

کره 50 گرم

آب گوشت یک پیمانه

روش تهیه:

-استیک ها را به آرامی و با استیک کوب آنقدر بکوبید تا ضخامت آن به حدود یک سانتی متر برسد. روی هر کدام نصف ورق ژامبون، چند برگ ریحان و کمی پنیر گذاشته و از وسط تا کرده و با یک خلال دندان ان را ببندید.

-کره را در یک تابه بزرگ روی شعله زیاد داغ کرده و قبل از آن که شروع به سوختن کند هر طرف استیک ها را 5 دقیقه سرخ کرده و بعد از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.

-آب گوشت را با کمی ریحان ساطوری و یک قاشق غذاخوری آبلیمو در تابه ریخته و آنقدر بجوشانید تا حجم آن نصف شود. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

-سالتیمبوکا را در ظرف کشیده و سس را روی آن بدهید. کمی ریحان ساطوری و پنیر روی آن پاشیده و با سبزیجات آب پز سرو کنید.

.ritmezendegi.com