آشپزی مدرن

آشپزی

سوپ کلم بروکلی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:٢٦ ‎ق.ظ روز جمعه ٢٥ مهر ۱۳٩۳
 


مواد لازم

  • کره : 80 گرم
  • پیاز : 3 عدد
  • آب : 2 لیتر
  • آرد سفید : نصف پیمانه
  • بروکلی : 1 کیلو
  • گوجه فرنگی متوسط خرد شده : 1عدد
  • آویشن : 1 قاشق چای خوری
  • جوزهندی پودر شده : یک چهارم قاشق چای خوری
  • آب لیمو : یک قاشق غذاخوری
  • شیر : یک پیمانه
  • ماست : سه چهارم پیمانه

دستور تهیه :

1-کره را در قابلمه بزرگی ذوب کنید. پیاز را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شود.

2-سپس آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.

3-کم کم آب، بروکلی، گوجه فرنگی، آویشن، جوزهندی و آب لیمو را اضافه کرده و بگذارید 15دقیقه بجوشد

4-سپس در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا یک دست شود.

5-شیر و ماست را اضافه کنید و سوپ را دوباره روی حرارت قرار دهید تا گرم شود البته بدون اینکه به جوش آید.

6-روی سوپ را نیز می توانید با تکه های کلم بروکلی تزئین کنید.

piazche.com