آشپزی مدرن

آشپزی

نان(یونانی)
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:۱٠ ‎ق.ظ روز پنجشنبه ٢٦ آبان ۱۳٩٠
 



مواد لازم :
۱/۲ قاشق غذاخوری مخمر
۱/۲ فنجان شیر
۱/2 قاشق چای خوری نمک
۱/۲ فنجان کره ذوب شده
۱/۲ فنجان شکر
۱/۲ قاشق غذا خوری کنجد
   1 قاشق چای خوری شکر
   ۲ قاشق غذاخوری آرد
   ۱ فنجان آب (یا شیر یا آب پرتقال)
   3 عدد تخم مرغ به آرامی زده شده
   ۲ قاشق غذا خوری رنده شده پوست پرتقال
   1 عددتخم مرغ +1 قاشق غذا خوری آب به آرامی باهم مخلوط کنید.
      فررا با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت ویا ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
طرزتهیه :
  مخمر، شیر، شکر،نمک و آرد راباهم ترکیب کرده ومخلوط کنید.تا خمیری صاف بدست آورید.آب، کره، تخم مرغ ، شکر، کنجد، رنده شده پوست پرتقال را به ترکیب خمیر اضافه ومخلوط کنید.تا خمیر صاف ونرم شود. توی دیواره ظرفی را چرب کرده وخمیررا توی آن قراردهید.خمیر را به مدت ۲ ساعت کنار گذاشته تا استراحت کرده وحجیم شود. سپس به ۶ قسمت تقسیم کنیدوهرقسمت را بصورت نواری با دست روی میز رول کنید ودو نوار را باهم بپیچید ویا بافت بزنید .توی سینی قرار داده و۱ ساعت دیگر استراحت بدهید .تا دوباره حجیم شود.با یک برس سطح خمیررا با زرده زده شده با کمی آب پوشش دهید وروی آن کنجد بپاشید.در فر به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه قراردهید .تا روی نان طلایی شود.