آشپزی مدرن

آشپزی

کالجوش
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:٠٢ ‎ق.ظ روز جمعه ٢٥ مهر ۱۳٩۳
 


مواد لازم

  • کشک :    نیم کیو پاستوریزه و یا خانگی ساییده شده و جوشیده
  • نعنا خشک ساییده شده :    2 قاشق غذا خوری
  • پیاز خرد شده :    یک عدد بزرگ
  • گردو خرد شده :    100 گرم
  • روغن برای سرخ کردن :    به میزان لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه :    به میزان لازم

دستور تهیه

1- ابتدا پیاز را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس نعنا خشک و کمی زردچوبه به آن اضافه کنیدو بسیار کم تفت دهید.

2- سپس کشک را با حدود یک لیوان آب رقیق کنید و به مواد سرخ شده اضافه نمایید و هم بزنید تا جوش بیایدو یکی دو قل بزند تا به غلظت مناسب برسد.

3- سپس نمک و فلفل و گردو را اضافه کنید. و در کاسه سرو کنید.

4- معمولا این غذا را با نان سنگک ترید نموده و نوش جان می کنند.

piazche