آشپزی مدرن

آشپزی

سوپ دل و جگر
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:۱٦ ‎ق.ظ روز جمعه ٢٥ مهر ۱۳٩۳
 


  • جگر گوسفند : 250 گرم
  • دل : یک عدد
  • برنج : 50 گرم
  • پیاز : 2 عدد
  • گوجه فرنگی : 3 عدد
  • هویج : 2 عدد
  • آرد : 20 گرم
  • تخم مرغ :2 عدد
  • ماست : 100 گرم
  • نمک و فلفل
  • نعنا

طرز تهیه :

ابتدا دل و جگر را خوب بشویید بعد داخل یک ظرف آب نمک اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بجوشد.بعد از اون درش بیارید و به قطعات کوچکتر تکه تکه ش کنید. سپس اونارو دوباره به ظرف برگردونید و بگذارید دوباره بجوشد تا کف کند.

بعد از اون برنج و گوجه های خرد شده را اضافه کنید. پیاز و هویج رو خرد کرده (ریز ریز) با کمی آرد مخلوط کنید و سپس به سوپ اضافه کنید. تخم مرغ و ماست و کمی آرد را با هم میکس کنید و زمانی که دیگه می خوتهید سوپ را از روی گاز بردارید به ان اضافه کنید. از نعنا و فلفل هم می تونید بعنوان چاشنی استفاده کنید.

piazche.منبع