COOKING

آشپزی

آبگوشت بزباش
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:٢٦ ‎ق.ظ روز جمعه ٢٥ مهر ۱۳٩۳
 


مواد لازم برای 6 نفر :

  • گوشت ماهیچه یا سر دست با استخوان : 750 گرم
  • تره و جعفرى و کمى شنبلیله : نیم کیلو
  • لوبیاى قرمز یا چشم بلبلى : 150 گرم
  • لیمو عمانى : 4 تا 5 عدد
  • پیاز متوسط : یک عدد
  • روغن : 3 تا 4 قاشق غذاخورى
  • سیب زمینی :  6-5 عدد متوسط
  • زرد چوبه : 1 قاشق مرباخورى
  • نمک و فلفل به مقدار کافى

طرز تهیه :

سبزی ها را خرد می کنیم . گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم و همراه با لوبیا ، پیاز  خرد شده و 5 تا 6 لیوان آب در قابلمه یا زودپز می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا گوشت کمی بپزد. بعد هسته هاى لیمو  عمانی را درآورده و داخل قابلمه می ریزیم .

سپس سبزى های خرد شده را با روغن، کمى سرخ می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم و می گذاریم تا گوشت کاملا بپزد. در اواخر طبخ 5 تا 6 عدد سیب زمینى را پوست گرفته و با کمى نمک ، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه می کنیم.

piazche.com