COOKING

آشپزی

پیتزای میگو
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:٥۸ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٢٦ امرداد ۱۳٩٤
 


شما هم ممکن است برای وعده های غذایی خود غذاهای یکسانی بخورید. اما بهتر است تنوعی در وعده ها ایجاد کنید و غذاهای جدید را هم امتحان کنید.

امروز میخواهم در رژیم غذایی شما میگو را وارد کنم. معمولاً میگو غذایی تجملی است و کمتر مورد استفاده قرار میگیرد، اما در اینجا من میخواهم پیتزای میگو را به شما آموزش دهم.

مواد لازم برای تهیه پیتزای میگو (برای تهیه 3 تا 4 عدد پیتزای کوچک و نازک)

 

خمیر پیتزا:

2 لیوان آرد

لیوان آب گرم

خمیر مایع به اندازه کافی

1 قاشق غذاخوری عسل

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

قاشق چایخوری نمک

 

مواد روی پیتزا:

2 کیلو میگوی خام و پاک کرده

فنجان آرد

نمک و فلفل به اندازه کافی

فنجان + 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

4 حبه سیر خرد شده

ا فنجان پنیر پرمیسان رنده شده

1 فنجان پنیر پیتزای رنده شده

نصف یک لیمو

 

طرز تهیه: آب، خمیر مایه، روغن زیتون و عسل را به وسیله یک چنگال به هم بزنید و اجازه بدهید تا مایع پانزده دقیقه بماند. سپس، آرد و نمک را به آن اضافه کرده وبا دست آن را ورز دهید. ورز دادن خمیر را یک تا دو دقیقه ادامه دهید تا خمیری نرم و یکدست به دست بیاید. خمیر را به مدت یک ساعت در ظرفی که اطراف آن را چرب کرده اید قرار دهید.

 

درجه فر را روی 375 درجه فارنهایت تنظیم کنید. ماهیتابه مناسبی را برداشته، روی شعله متوسط گاز بگذارید و یک قاشق روغن زیتون را در آن بریزید. روی میگو ها نمک و فلفل بریزید و آن را در آرد بغلتانید. هنگامی که روغن ماهیتابه به اندازه کافی داغ شد، میگوها را در آن بیاندازید و هر طرف آن را یک تا دو دقیقه در روغن تفت دهید تا قدری ترد شود. میگوهای سرخ شده را در یک حوله کاغذی بگذارید تا روغن آن گرفته شود. ظرف پیتزای مورد نظر خود را برداشته وخمیر را روی آن پهن کنید. این خمیر باید بسیار نازک باشد. روی هر کدام از آنها یک قاشق روغن زیتون بریزید و سطح خمیر پخش کنید. قدری سیر خرد شده نیز روی خمیر ها بپاشید. سپس از هر دو نوع پنیر روی خمیر بریزید و در آخر میگوها را اضافه کنید. بسته به ضخامت مواد، میتوانید پیتزا را 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن طلائی شود. پیتزا را از فر در آورده و آن را با لیمو ترش تزئین کنید. اگر بخواهید میتوانید قدری پنیر پارمیسان هم به آن اضافه کنید.

 

نکته مهمی که در اینجا باید ذکر شود این است که معمولاً میگو هنگامی که زیاد پخته شود، حالت لاستیکی به خود میگیرد. بنابراین بهتر است زیاد میگو ها را تفت ندهید و پیتزا را مدت زمان زیادی در فر قرار ندهید.