آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

کنجد عسلی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:٥٥ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ٥ آبان ۱۳٩٤
 


کنجد عسلی را هم بچه‌ها و هم بزرگترها دوست دارند.

مواد لازم
شکر 6 قاشق غذاخوری
عسل 6 قاشق غذاخوری
کنجد 2 پیمانه
مغز تخمه آفتابگردان،خلال پسته برای تزئین
کره مقدار کمی
کنجد عسلی
طرز تهیه:
1. کنجد را بریزید داخل سینی فر بگذارید روی 350 درجه فارنهایت تا کنجدها رنگشان عوض شده و تست شوند و کمی طلایی شوند.
زیاد نگذارید که رنگشان عوض شود فقط طلایی شوند کافی است. اگر قهوه‌ای شوند طعمشان نیز بد شده و در نتیجه شیرینی‌ها هم بد مزه و تلخ می‌شوند.
2. یک کاغذ روغنی داخل سینی پهن کنید و روی آن را کامل کره بمالید و کنار بگذارید.
3. زیاد کره نزنید فقط کمی چرب شود کافی است.
4. شکر و عسل را بگذارید روی حرارت متوسط و مدام هم بزنید تا وقتی که شکر آب شود، به مدت تقریبا 5 دقیقه بگذارید روی حرارت باشد تا وقتی که مواد بجوشد و حباب بزند کنجد را اضافه کنید و با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید.
5. بلافاصله بریزید توی سینی روی کاغذ روغنی و سعی کنید به هم فشارشان دهید و یک جا جمع کنید و با وردنه رویش را صاف کنید بعد با یک چاقوی بلند برشش بدهید . می‌توانید مستطیل یا مربع برشش داده و روی آن‌ها مغز تخمه و خلال پسته بپاشید.
6. بعد دست نزنید و بگذارید تا کاملا خنک شده و بعد از هم جدایشان کنید.