COOKING

آشپزی

ماهی پخته شده با سس گیاهی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٧:۱٤ ‎ق.ظ روز شنبه ۱٧ تیر ۱۳٩٦
 



موادلازم:
۷۲۰ گرم فیله ماهی سفید
 ۱/۴ فنجان سیاه وسبززیتون
 ۱/۴ فنجان روغن زیتون
 ۱/۲ قاشق غذاخوری سیر
  ۱۰ گوجه فرنگی گیلاسی
    ۲ عدد کدو، خرد شده
    ۲ عدد پیاز قرمز، خردشده
    ۲ قاشق مربا خوری سیر
    ۱ قاشق غذا خوری ریحان
    ۱ عدد لیمو آب گرفته ورنده پوست
    ۱ قاشق چایخوری خردل دیژون
    ۲ قاشق غذا خوری جعفری
    ۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون
      فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد و یا ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید.

     طرز تهیه :
زیتون ،سیر،ریحان،را در یک کاسه مخلوط کنید.کدو سبز وپیاز، گوجه فرنگی گیلاسی،زیتون خرد شده را در تابه بریزید.

۱۰  دقیقه تفت دهید. سبزیجات را از روی حرارت بردارید. روی ماهی روغن اسپری کنید وکمی نمک وفلفل بپاشید وبه مدت ۲۰دقیقه در فر قرار دهید تا پخته وطلایی شود.

جعفری ، سیر، خردل دیژون، روغن زیتون و رنده پوست لیمو وآب لیمورا با هم مخلوط کنید و روی ماهی پخته شده بریزید وبا سبزیجات سرو کنید.

ماهی و آبزیان با داشتن خواص تغذیه‌ای بسیار خوب می‌توانند قسمت اعظم نیازمندی‌های تغذیه‌ای ما را تامین کنند.

علاوه بر آن به علت داشتن ترکیبات خاصی که در چربی بدن آنها وجود دارد در پیشگیری از بسیاری امراض و کنترل و درمان بیماری‌های مختلف نقش مهمی‌به عهده دارند.

شما می توانید برای بر طرف کردن بوی بد ماهی  ( البته بعضی ها بوی زهم ماهی پسندشون نیست و این یک راهکار است )پس از پختن یا سرخ کردن آن مقداری سرکه درون یک ظرف آب بریزید و بجوشانید.

اگرچه خود سرکه کمی بو دار است ولی پس از تبخیر آن در آب همه ی بوهای بد برطرف می شود. چرا؟ بیشتر بوها قلیایی هستند یعنیpH آنها بیش از هفت است، ولی سرکه یک اسید (استیک اسید) است.

واکنش خنثی شدن اسید و باز همان چیزی است که باعث می شود علاوه بر بوی ماهی بوی سرکه هم از بین برود

 

http://persiane.ir/Fish-cooked-with-vegetable-sauce-.html