آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

سیب زمینی تنوری
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٧:٥۱ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٢۱ آبان ۱۳٩٤
 



مواد لازم :
سیب زمینی کوچک زرد به تعداد دلخواه
روغن زیتون به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
عصاره سبزیجات 1 عدد پودر شده
عصاره زعفران  1 عدد پودر شده
سیر رنده شده به میزان لازم

سرکه برای طعم دار کردن به میزان لازم
جعفری تازه خورد شده به میزان لازم
فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد ویا 400 درجه فارنهایت روشن کنید.
طرز تهیه :
سیب زمینی ها را پس از شستن و با پوست در آب نمک جوش به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که خوب پخته شود .بجوشانید.
سیب زمینی ها رو آبکش و با حوله کاغذی کاملا خشک کنید .
سینی فر را با فویل بپوشانید و چرب کنید سیب زمینی هارو دونه دونه روی سینی فر بچینید و با فشار کف دست له کنید نه خیلی زیاد اینقدر که بشکنه و کمی صاف شود .
روغن زیتون ، سرکه ، فلفل ، عصاره زعفران و عصاره سبزیجات و سیر را در ظرفی مخلوط کنید و روی سیب زمینی ها بمالید .
سیب زمینی هارو به مدت 15 تا 20 دقیقه توی فر بذارید تا زمانیکه روی سیب زمینی ها برشته شود .
حالا برشون گردونین و از مواد مخلوط دوباره روی آنها بمالید تا سمت دیگه ش هم برشته بشه جعفری ها رو روی آنها بریزید و داغ سرو کنید