آشپزی مدرن

آشپزی

ماهیچه به شیوه پسران کریم مشهد
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:٠٢ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٢۱ آبان ۱۳٩٤
 



 زمان لازم برای آماده سازی 10 دقیقه
  زمان لازم برای پخت: 60

موادلازم:
1 - ماهیچه 500 گرم
2 - روغن (جهت تفت کمی)   
3 - زردچوبه (جهت تفت کمی)   
4 - پیاز (خلال شده) 4 عدد بزرگ
5 - روغن زیتون به میزان لازم
6 - زعفران (آب کرده) به میزان لازم
7 - فلفل   به میزان لازم
8 - زردچوبه به میزان لازم
9 - نمک به میزان لازم
عکس های مواد اولیه

شرح و مراحل پخت:

ماهیچه ها را در کمی روغن ، زردچوبه با حرارت بالا تفت بدهید تا اطراف ماهیچه طلایی بشود.
در ظرفی که گنجایش داشته باشه ماهیچه ها را در یک ردیف بچینید،روی ماهیچه ها را با پیاز خلال شده فراوان بپوشانید ،کمی روغن زیتون ، زعفران آب کرده ، فلفل و زردچوبه روی ماهیچه ها بریزید.
حرارت را خیلی ملایم کنید و اجازه بدید ماهیچه با آبی که از پیازها خارج میشود بپزد. دقت کنید نباید ماهیچه ها تا زمان پخت جا به جا بشوند چون اگر پیازها برود زیر ماهیچه دیگر آنقدر آب نمی اندازد و میسوزد.
پس اصلا برای پخت این ماهیچه نیار نیست که آب اضافه کنید.
وقتی از پخت ماهیچه مطمئن شدید نمک را اضافه و ماهیچه ها را جا به جا کنید ،حرارت را بالا ببرید تا پیازها به سرخ شدن برسد. اگر حس کردید ماهیچه ها دارد له می شود آنها را از ظرف خارج کنید و بگذارید پیازها سرخ بشود.

در نهایت این غذا بدون آب است و ماهیچه همراه با پیاز سرخ شده کنارش ( به شیوه رستوران پسران کریم و با همون طعم و مزه ) سرو می شود.

پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید واقعا ماهیچه با این روش لذیذ می شود.

آشپز باشی