آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

دیپ گواکامل
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٧:٥۱ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٢۱ آبان ۱۳٩٤
 



«دیپ» به انواعی از سس گفته میشود که به صورت گرم یا سرد تهیه شده و معمولاً به عنوان اشتهاآور در کنار فینگرفودها، گوشت های کبابی، سرخ شده و میگو یا همراه با میان وعده هایی مانند ساندویچ، کراکر، بیسکویت شور، سیب زمینی سرخ کرده و سبزیجات خام ازجمله هویج، کرفس، کدو سبز، فلفل دلمه ای، خیار و تربچه سرو می شود. دیپ را در کاسه ای کوچک می ریزند و تکه های غذا یا سبزیجات را در آن فرو برده و میل می کنند، به همان صورتی که چیپس و ماست سرو می شود؛ درواقع ماست، ساده ترین نوع دیپ است و یکی از اصلی ترین مواد اولیه در تهیه دیپ به شمار میرود. در برخی از دستورات تهیه دیپ، به جای ماست از سس مایونز، خامه یا انواع پنیر استفاده میشود.
دیپ گواکامل، دیپی مکزیکی است که سرو آن در کنار ساندویچ، انواع فینگرفود، سبزیجات خام و غذاهای تهیه شده با نان ترتیلا مانند تاکو مناسب است.

مواد لازم
2 عدد آووکادو
1 عدد پیاز نگینی خردشده
2 قاشق سوپخوری گشنیز تازه ریزخردشده  
3 قاشق سوپخوری آبلیموترش 
2 عدد فلفل سبز کبابی  خردشده  
1 قاشق چایخوری پودر سیر
2 قاشق چایخوری نمک

روش تهیه:
آووکادو را دو نیم کرده، گوشتِ آن را با قاشق، خارج کرده و در ظرفی بریزید و با چنگال، آن را له کنید، سپس به همراه پیاز، گشنیز، آبلیموترش، فلفل سبز، پودر سیر و نمک در دستگاه غذاساز یا مخلوط کن  بریزید و کاملاً مخلوط کنید تا سس یک دستی حاصل شود. دیپ گواگامل را در ظرف موردنظر بریزید و سرو کنید.

نکته:
برای ممانعت از تغییررنگ آووکادو تا زمان سرو دیپ، میتوانید مقداری آبلیموترش به آووکادو اضافه کنید.

فکر بکر:
در صورت تمایل، میتوانید به مواد دیپ گواکامل، گوجه فرنگی خردشده اضافه کنید. در این صورت، به جای مخلوط کردن مواد در دستگاه غذاساز یا مخلوط کن، آنها را با چنگال هم زده و کاملاً مخلوط کنید.

سایت ساناز