آشپزی مدرن

آشپزی

زیتون‌های مرینت‌شده
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٧:٥۱ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٢۱ آبان ۱۳٩٤
 



میوه زیتون به تنهایی خوشمزه است، اما می تواند خوشمزه تر هم باشد؛ اگر زیتون را با مواد و ادویه های خاصی مزه دار کنید، آن وقت برای کسانی نیز که مزه آن را دوست ندارند، دلچسب خواهد شد. برای این کار، شما به زیتون های سبز و درشت نیاز دارید. بهتر است هنگام خرید زیتون به صورت فله ای، مقداری از آب زیتون را برای نگهداری آن، از فروشنده بخواهید. در این شماره چند روش ساده برای مزه دارکردن زیتون آموزش خواهیم داد. ما را همراهی کنید.

• زیتون با طعم ترش سماق
مانند زیتون با طعم گلپر تهیه می شود، با این تفاوت که به جای گلپر از یک قاشق سوپخوری سماق استفاده می شود.

• زیتون با طعم خوش گلپر
150 گرم زیتون، 125 میلی لیتر آب زیتون، یک دوم قاشق سوپخوری گلپر، 60 میلی لیتر روغن زیتون و 125 میلی لیتر سرکه سفید را مخلوط کرده، در ظرف شیشه ای استریل بریزید و در یخچال نگهداری کنید. پس از یک هفته، زیتون مزه دارشده آماده مصرف است.

• زیتون با طعم سیر
مانند زیتون با طعم گلپر تهیه می شود، با این تفاوت که به جای گلپر از دو حبه سیر (بدون پوست و خردشده) استفاده می شود.

• زیتون با طعم پرتقال
150 گرم زیتون، یک قاشق سوپخوری پوست پرتقال رنده شده، یک عدد پرتقال فیله و خردشده، مقداری نعناع، یک قاشق سوپخوری زیره سبز، دو حبه سیر و 40 میلی لیتر روغن زیتون را مخلوط کرده، در ظرف شیشه ای استریل بریزید و در یخچال نگهداری کنید. پس از یک هفته، زیتون مزه دارشده آماده مصرف است.

• زیتون با طعم ریحان
150 گرم زیتون، دو حبه سیر نگینی خردشده، 40 میلی لیتر روغن زیتون، دو قاشق سوپخوری آبلیموترش، یکچهارم قاشق سوپخوری فلفل سیاه، یک قاشق سوپخوری ریحان خردشده و دو قاشق سوپخوری جعفری خردشده را مخلوط کرده، در ظرف شیشه ای استریل بریزید و به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید. پس از این مدت، سفره شما با عطر خوش ریحان معطر خواهد شد.

• زیتون با طعم ترش تمرهندی
در ظرفی، 100 گرم تمرهندی را در 125 میلیلیتر آب زیتون بهمدت یک ساعت خیس کنید، سپس آن را در صافی بریزید و با فشار پشتِ قاشق، هسته و پوسته را جدا کرده و عصاره آن را از صافی رد کنید. عصاره تمرهندی را با 150 گرم زیتون، 60 میلیلیتر روغن زیتون و یک ساقه رزماری مخلوط کرده، در ظرف شیشه ای استریل بریزید و در یخچال نگهداری کنید. پس از یک هفته، مزه متفاوت زیتون ترش با عطر و طعم تمرهندی، شما را شگفت زده خواهد کرد.

سایت ساناز