آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

حلوای زنجبیلی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:۳٢ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٢۱ آبان ۱۳٩٤
 



مواد لازم
آرد نول (الک شده) - 400 گرم
روغن جامد - 150 گرم
کره - 50 گرم
پودر شکر (الک شده) - 200 گرم
زنجبیل (پودرشده) - 4 قاشق سوپخوری
پودر پسته و پودر شکر - مقداری برای تزیین

روش تهیه:
1. آرد را در تابه ای داغ و بدون روغن، روی حرارت ملایم تفت داده و مرتباً هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود، اما تغییررنگ ندهد؛
2. روغن را به همراه کره به تابه اضافه کرده و مجدداً تفت دهید تا ذوب شده و به خورد آرد بروند. توجه کنید رنگِ آرد تغییر نکند و سفید باقی بماند، سپس تابه را از روی حرارت بردارید تا به مدت 10 دقیقه در دمای محیط، ولرم شود؛
3. پس از این مدت، پودر شکر و زنجبیل را به تابه افزوده و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود؛
4. حلوا را بین دو کاغذ روغنی قرار داده و با وردنه به ضخامت یک سانتیمتر باز کنید، سپس آن را با کاتر دلخواه برش بزنید. حلوای زنجبیلی را با پودر پسته و پودر شکر تزیین کرده، در ظرف موردنظر بچینید و سرو کنید.  

سایت ساناز