آشپزی مدرن

آشپزی

یخ‌های تزیینی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:۳٧ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٢۱ آبان ۱۳٩٤
 



برای تزیین قالب های یخ شناور در تُنگِ آب، میتوانید یخ را در قالب هایی که به شکل های مختلف در بازار وجود دارند، تهیه کنید؛ اما هنرمندانه تر، روشی است که ما در ادامه به توضیح آن می پردازیم و آن هم قراردادن میوه های دلخواه در قالب یخ است. می توانید تعدادی میوه کوچک با رنگ های گوناگون انتخاب کنید، آن وقت، تُنگِ آبتان هفت رنگ خواهد شد یا می توانید با توجه به رنگ سرویس غذاخوری، دستمال سفره یا رنگ رومیزی، میوه هایی به رنگ سبز یا قرمز انتخاب کرده و بین اجزای مختلف میز غذاخوری، هارمونی ایجاد کنید؛ انتخاب با شماست، اما دقت کنید قالب های یخِ میوه ای را پیش از سرو، در تُنگِ آب بیندازید.
نوبرانه های فصل را مانند توت فرنگی، گوجه سبز، گیلاس یا غوره را داخل قالب های مخصوص یخ بیندازید، قالب را با آب پر کرده و در فریزر قرار دهید. پس از منجمدشدنِ آب، یخ تزیینی میوه ای را از قالب خارج کرده و در ظرف موردنظر (لیوان، یخدان یا تُنگ آب) بیندازید.

سایت ساناز