آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

کاری مرغ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:٥۱ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٢۱ آبان ۱۳٩٤
 



مواد لازم (برای 6 نفر)
ران مرغ / 6 عدد (2400 گرم)
روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردنی) / به مقدار لازم
سیر(خرد شده ) / 1 حبه (5 گرم)
پیاز(ورقه‌شده ) / 1 عدد (140 گرم)
پودر کاری / 1 قاشق چایخوری (3 گرم)
آرد / 2 قاشق سوپخوری (18 گرم)
نمک و فلفل سیاه / به میزان لازم
آب‌مرغ / 4/3 1 پیمانه (280 میلی‌لیتر)
فیله گوجه‌فرنگی (خردشده) / 2 عدد (200 گرم)
پوره انبه / 1 قاشق سوپخوری (15 گرم)
آب‌لیموی تازه / 1 قاشق سوپخوری (14 میلی‌لیتر)

طرز تهیه
ران‌های مرغ را نصف کرده در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شود، بعد از قابلمه درآورید. سیر و پیاز را اضافه کرده با روغنی که مرغ‌ها را در آن سرخ کردید، تفت دهید تا نرم شود، سپس پودر کاری را بیفزائید و دو دقیقه به آرامی هم بزنید. آرد را در آب مرغ حل کرده و به سیر و پیاز اضافه کنید و به‌آرامی هم بزنید. بعد مرغ‌ها را به آن بیفزائیـد. نمک و فلفل را نیـز اضافه کنید و بگذارید به مدت 20 الی 30 دقیقه به آرامی بجوشد. گوجه فرنگی را به همراه پوره انبه و آب‌لیمو به مرغ اضافه کنید و بگذارید تا چند جوش دیگر بزند.

نکته
برای بدست آوردن فیله گوجه فرنگی، گوجه فرنگی را به صورت درسته در آب جوش انداخته و پس از چند لحظه بلافاصله در آب سرد بیندازید و پوست آن را جدا کرده و به صورت مکعبی خرد کنید.

پیشنهاد
در صورت تمایل می توانید مرغ کاری را با پلو و ترشی هندی سرو کنید.

بدانیم
در هر پرس مرغ کاری:
انرژی 3/1061 کیلوکالری
چربی 2/67 گرم
کربوهیدرات 2/6 گرم
پروتئین 7/100 گرم

 منبع ساناز وسانیا