آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

کیک ترافل شکلاتی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:٥٧ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٢۱ آبان ۱۳٩٤
 



مواد لازم:
تخم¬مرغ / 6 عدد (330 الی 360 گرم)
شکر قهوه¬ای / 2/1 پیمانه (75 گرم)
شکلات تلخ (ذوب¬شده) / 400 گرم
خامه پرچرب / 1 پیمانه (200 میلی¬لیتر)
آب انگور / 3/1 پیمانه (54 میلی¬لیتر)
پودر کاکائو (الک¬شده) / مقداری برای تزیین
اشکال شکلاتی / تعدادی برای تزیین

روش تهیه
1.فر را روی حرارت 175 درجه سانتی¬گراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم نمایید.
2.تخم¬مرغ را در ظرفی مناسب شکسته، شکر قهوه‌ای را اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا غلیظ شود. پس از آن شکلات را به تدریج افزوده، به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط صاف و یکدست شود.
3.پس از این مرحله، خامه و آب انگور را افزوده، خوب مخلوط کنید. کف قالبی گرد به قطر 22 سانتی¬متر را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس به وسیله قلم¬مو با روغن مایع روی آن را چرب کنید. مخلوط را در قالب بریزید.
4.قالب را در سینی فر قرار داده، سینی را تا نیمه آب¬جوش بریزید و به مدت یک 60دقیقه در طبقه وسط فر از یک ربع قبل گرم¬شده قرار دهید تا بپزد. سپس از فر در آورده، پس از اینکه خنک شد، در ظرف مناسبی قرار داده، به صورت در بسته به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید.
5.سپس از یخچال در آورده، روی آن پودر کاکائو بپاشید و با اشکال شکلاتی تزیین و به دلخواه برش دهید و سرو کنید.

پیشنهاد
*در صورت تمایل این کیک را می توانید با تمشک سرو کنید.
*به جای آب انگور از هر آب میوه دیگری هم می¬توان استفاده کرد.


سایت ساناز وسانیا