آشپزی مدرن

آشپزی

ماهی سوخاری با فلفل سبز
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:٤٩ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٢۳ آذر ۱۳٩٤
 


مواد لازم:

 450 گرم فیله ماهی
 ¾ پیمانه شیر
   1 عدد تخم مرغ
   1 قاشق چایخوری ادویه دریایی
   1 پیمانه آرد کامل
   3 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
   1 پیمانه فلفل سبز خرد شده
   1 عدد لیموترش قاچ شده

طرز تهیه:
ماهی ها راب شویید و روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا خشک شوند.در یک بشقاب گود، شیر، تخم مرغ و ادویه دریایی را با یکدیگر مخلوط کنید. آرد را در بشقاب دیگری بریزید. ماهی ها را در مخلوط شیر بغلتانید و سپس در مخلوط آرد قرار دهید. فیله ها را بتکانید تا آرد اضافه شان گرفته شود. این کار را دوباره تکرار کنید تا یک لایه ضخیم دور ماهی ها را بپوشاند.

3 قاشق غذاخوری روغن را درون تابه بزرگ داغ کنید. ماهی ها را در آن به مدت 3 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید.
تابه را بشویید و فلفل ها را درون تابه بدون روغن 2 دقیقه تفت دهید تا کبابی و طلایی شوند. فیله های سوخاری ماهی را به همراه فلفل کبابی سرو کنید