آشپزی مدرن

آشپزی

ژله بستنی انار
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:٤٩ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٢۳ آذر ۱۳٩٤
 



مواد لازم:

۱/۲ لیوان دانه انار
۱ بسته ژله انار              
۱ لیوان آب                     
۱ بسته بستنی وانیلی    
طرز تهیه:

 برای درست کردن ژله، به یک لیوان آب داغ و یک لیوان آب سرد نیازمندیم. برای درست کردن این دسر، ابتدا پودر ژله را در یک لیوان آب داغ حل می‌کنیم. حسابی باید آن را هم زد وگرنه ژله نمی‌بندد. سپس به جای یک لیوان آب سرد، یک لیوان بستنی وانیلی را می‌افزاییم. دقت داشته باشید که بستنی را حدود نیم ساعت در هوای اتاق قرار دهید تا کمی باز شود. بعد داخل قالب ابتدا دانه‌های انار را می‌ریزیم و سپس روی آن ژله بستنی را می‌ریزیم و می‌گذاریم داخل یخچال تا بسته شود.