آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

کیک موکا شکلاتی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:٥٧ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٢۳ آذر ۱۳٩٤
 



مواد لازم:

 2 پیمانه آرد
 2 پیمانه شکر سفید
2/3 پیمانه پودر کاکائو
½ پیمانه روغن مایع
2 عدد تخم مرغ
 1پیمانه باترمیلک
  2 قاشق چای خوری جوش شیرین
 ½ قاشق چای خوری نمک
 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
 1 قاشق غذاخوری پودر قهوه فوری
 1 پیمانه آب گرم
طرز تهیه:
فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. دو عدد قالب گرد 23 سانتی متری را چرب و آرد پاشی کنید. (برای مواقعی که قصد درست کردن دو لایه کیک دارید از دو قالب هم اندازه استفاده کنید که بعدا زحمت برش کیک را نداشته باشید).
پودر قهوه فوری را داخل 1 پیمانه آب گرم حل کنید. همه مواد را داخل ظرفی ریخته با همزن بزنید تا یک دست شود. مواد کمی شل تر از کیک های دیگر خواهد بود. مواد را داخل قالب ها ریخته داخل فر به مدت 35 دقیقه یا تا زمانی که بپزد قرار دهید. این کیک بسیار ساده و راحت آماده میشود.
نکته: چون در ایران باتر میلک پیدا نمیشود میتوانید خودتان به راحتی باتر میلک تهیه کنید. یک قاشق غذاخوری سرکه سفید را داخل لیوان ریخته روی آن یک لیوان شیر بریزید و ده دقیقه به حال خود رها کنید.