آشپزی مدرن

آشپزی

میگو پلو مجلسی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:٠٠ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٢۳ آذر ۱۳٩٤
 


مواد لازم برای ۳ نفر :
۳۰۰ الی ۳۵۰ گرم میگوی پاک شده
 ۲-1/4  پیمانه پلوپز برنج
3-1/4 پیمانه پلوپز آب برای کته 
 ۳ یا ۴ قاشق غذا خوری هویج خلال شده  
 ۲ یا ۳ قاشق مربا خوری شکر  
      ۲ قاشق غذا خوری پیاز داغ طلایی
      ۳ قاشق غذا خوری  زرشک قرمز
      ۳ قاشق غذا خوری خلال بادام
      ۳ قاشق غذا خوری جعفری یا گشنیز خرد شده   
      ۱ عدد پیاز
      ۲ فاشق غذا خوری زعفران دم کرده   
         نمک به میزان لازم
         روغن به میزان لازم
       
       زمان آماده سازی : ۳۵ الی ۴۰ دقیقه
طرز تهیه :
برنج را شسته و نمک بریزید بعد از دو سه ساعت روی شعله گذاشته و دو الی سه قاشق روغن زیتون در آن بریزید و یکی دو بار به آرامی هم بزنید تا آب آن تبخیر شود بعد در قابلمه روغن ریخته و از نان یا سیب زمینی برای ته دیگ استفاده کنید و برنج را روی آن ریخته و دور برنج را جمع کنید تا به قابلمه نچسبد و با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را دم بیندازید .

خلال بادام و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیم (کتری ، بخاری ، سماور ) گذاشته تا خوشرنگ و نرم شود .

از طرفی دیگر دو لیوان آّب در قابلمه ریخته روی گاز گذاشته و میگو را در آن بریزید و نمک و زردچوبه و فلفل و یک عدد پیاز هم اضافه کنید و پس از ۵ دقیقه جوشیدن روی صافی ریخته و کنار بگذارید .

هویج های خلال شده را هم با مقدار کمی آب  بپزید و در آخر یک قاشق شکر و کمی هم روغن اضافه کنید .

زرشک را هم خوب شسته و با اضافه کردن شکر و روغن کمی تفت دهید و شعله را خاموش کنید زرشک نباید زیاد تفت داده شود چون هم خشک و هم رنگش سیاه میشود .

جعفری را هم خرد کرده و تمامی مواد را به همراه پیاز داغ طلایی مخلوط کنید .
برنج که دم کشید مواد آماده شده را لا به لای برنج یا روی برنج تزئین کنید .