آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

میگو پفکی با سس رومسکو
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:٢۳ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢۸ دی ۱۳٩٤
 


مواد لازم

آرد ساده 75 گرم
ماء الشعیر 125 میلی‌لیتر
روغن زیتون یک و یک دوم قاشق سوپخوری
زعفران (ساییده و حل شده در آب) 1 قاشق سوپخوری
سفیده تخم‌مرغ 2 عدد
میگو درشت (پاک شده*) 1200 گرم
روغن (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
سس رومسکو طبق دستور داده شده
طرز تهیه

1. آرد را داخل ظرفی متوسط الک کنید، سپس به تدریج ماءالشعیر، روغن و زعفران را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود در آن را بگذارید تا به‌مدت 30 دقیقه در همان حالت بماند؛
2. سفیده تخم‌مرغ را در ظرفی کوچک بریزید و هم بزنید تا دو برابر حجم اولیه شود، به ‌آرامی به خمیر اضافه و مخلوط کنید؛
3. میگو‌ها را داخل خمیر فرو کنید، و داخل تابه‌ای گود، حاوی روغنِ داغ غوطه‌ور کنید تا قهوه‌ای کم‌رنگ و مغز‌پز شوند. سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود؛
4. میگوها را در ظرفی مناسب بچینید و در کنار سس رومسکو سرو کنید.

روش تهیه سس رومسکو
1. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 150 درجه سانتی‌گراد (300 درجه فارنهایت) تنظیم و گرم کنید
2. فلفل را از درازا نصف کنید، دانه‌ و غشای آن را جدا کنید؛
3. فلفل، گوجه‌فرنگی و سیر را در ظرفی روغنی کوچک قرار دهید و به‌مدت 25 دقیقه آن‌ها را در طبقه وسط فر گرم‌شده قرار دهید تا بپزد و سپس با کاغذ روغنی به‌مدت 5 دقیقه بپوشانید، پس از این مدت، به¬راحتی می‌توانید پوست آن‌ها را جدا کنید؛
4. روغن را در تابه‌ای متوسط روی حرارت قرار دهید، نان و بادام در آن بریزید و به مدت 2 دقیقه یا تا زمانی‌که قهوه‌ای رنگ شوند، تفت دهید، سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود؛
5. پیاز، فلفل و پاپریکا را به تابه اضافه و زیرو رو کنید تا پیاز نرم و شفاف شود؛
6. فلفل، گوجه‌فرنگی، سیر، مخلوط نان، مخلوط پیاز، سرکه، آب و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید تا کاملاً صاف و یکدست شود. (از مخلوط-کن یا غذا‌ساز نیز می‌توانید استفاده کنید) در این حین روغن زیتون را به تدریج به مواد اضافه کنید.