آشپزی مدرن

آشپزی

یخهای قالبی میوه ای
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:۳۱ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢۸ دی ۱۳٩٤
 



ابتدا آب را جوش بیاورید و در حالی که آب داغ است چندین برگ نعناع در آن بیندازید تا آب جوش رنگ و مزه نعناع به خود بگیرد. بعد نعناع ها را از آب خارج کنید.
صبر کنید تا گرمای آب جوش از بین برود. آب جوشیده سرد شده باعث شفافیت یخ ها می شود.

سپس آب سرد شده را در قالب یخ ریخته و برگ های تازه نعناع را به آن اضافه کنید.
قالب را در فریزر بگذارید تا یخ ببندد.

برای هر میوه و یا سبزیجات دیگر نیز به همین ترتیب عمل نمایید.

به طور مثال برای مکعب های یخی لیمویی ابتدا به آب، کمی آب لیموی تازه اضافه کنید و سپس ورقه های نازک لیمو را در قالب بگذارید.