آشپزی مدرن

آشپزی

نان انبه(هندی)
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:٤٢ ‎ب.ظ روز شنبه ۱٦ دی ۱۳٩۱
 


مواد لازم :
62/5 گرم آرد سفید
 125 گرم آرد گندم کامل
 225 گرم شکر
 100 گرم شکر قهوه ای
 3/4 فنجان روغن
 1/4 قاشق چایخوری نمک
    1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
    1 قاشق چایخوری جوش شیرین
    1 قاشق غذا خوری پودر کاری
    1 قاشق غذا خوری سیر رنده شده
    1 عدد فلفل قرمز تند ریز خرد شده
    1 قاشق غذا خوری زنجبیل تازه رنده شده
    3 عدد تخم مرغ بزرگ
فر را با حرارت350 درجه فارنهایت ویا 177 درجه سانتیگراد روشن کنید.
طرز تهیه :
هردو آرد،بکینگ پودر ونمک ،جوش شیرین ، شکر ، پودر کاری رابهم ترکیب والک کنید.سپس تخم مرغ ،شکر قهوه ای ، سیر ، زنجبیل ،فلفل قرمز ،روغن راباهم در ظرفی جداگانه مخلوط وهم بزنید.هردو ترکیب رابا هم مخلوط کنید وهم زده تا صاف شود.شما می توانید در خمیر این نان از مقداری کشمش وانبه نگینی خرد شده هم استفاده کنید.خمیر ترکیب شده را توی قالب دلخواه بریزید وبه مدت 90 دقیقه در فر قرار دهید. سپس بعد ا سرد شدن با مربا ویا مارمالاد انبه تزیین وسرو کنید.