آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

ماکارونی با میگو و قارچ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:٥۸ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱۳ بهمن ۱۳٩٤
 


مواد لازم :برای 6 نفر

۲۵۰ گرم میگوی خشک(یا میگوی یخ زده نیم کیلو)
۱۰۰ گرم کره
۲۵۰ گرم قارچ
۱ بسته ماکارونی
۱ کیلو گرم گوجه فرنگی
۱ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
۱ قاشق سوپخوری شکرسرخالی
۱ یا۲ قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده
۱ تا ۲ بوته سیر
۱ یا۲ قاشق سوپخوری جعفری خرد شده
    نمک و فلفل=بمقدار کم

طرز تهیه:
ظرفی را آب می کنیم و می گذاریم جوش بیاید.میگوها را در آب جوش می اندازیم،کمی که نرم شد از روی آتش برمی داریم و در صافی می ریزیم.

پوست میگو را حتی المقدور می گیریم.در صورتیکه میگو یخزده باشد می گذاریم یخ میگو باز شود بعد پوست می کنیم و در آبجوش یکی دو جوش می دهیم و ماکارونی را قبلا(طبق دستور)طبخ و آماده می کنیم.

قارچ را خرد می کنیم و می شوییم و با 50 گرم کره سرخ می کنیم،رب گوجه فرنگی را در کمی آب حل می کنیم و پیاز سرخ شده را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم و رب گوجه فرنگی را با شکر داخل پیاز سرخ شده می ریزیم و میگو و قارچ را داخل این سس می ریزیم و کمی بهم می زنیم. پوست گوجه فرنگی را می گیریم(برای گرفتن پوست گوجه فرنگی آنها را در آبجوش می اندازیم و بلافاصله پوست آنها را می گیریم)

 گوشت گوجه فرنگی را قطعه قطعه کوچک می کنیم و تخم آنها را می گیریم و داخل مایه قارچ و میگو می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند و کمی نمک و فلفل می زنیم،

ماکارونی را در ظرفی می ریزیم و 50 گرم باقیمانده کره را روی ماکارونی قرار می دهیم و می گذاریم روی آتش تا کره آب شود،ماکارونی را با سایر مواد مخلوط می کنیم و جعفری خرد شده را به آن اضافه می کنیم و در دیس می کشیم.