آشپزی مدرن

آشپزی

میگوی گریل شده با سس مخصوص
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:۳۱ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱۳ بهمن ۱۳٩٤
 



زمان آماده سازی : 35 دقیقه
زمان پخت : 10 دقیقه

مواد لازم
۹۰۰ گرم میگو تازه و پوست کنده
۱/۳ فنجان روغن زیتون
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه خرد شده
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل قرمز
۱/۴ فنجان سس گوجه فرنگی
   ۳ حبه سیر خرد شده
   ۲ قاشق غذاخوری سرکه
   ۲ قاشق غذاخوری برگ ریحان خرد شده
طرز تهیه :

تمام مواد سس را با هم مخلوط نمایید . میگو ها را با سس اضافه کرده و به آرامی زیر و رو کنید تا کاملا به سس آغشته شوند و 30 دقیقه تا یک ساعت در یخچال بگذارید بمانند .

تابه گریل را روی حرارت متوسط بگذارید تا گرم شود . میگوها از قسمت نزدیک به سر و دم به سیخ چوبی بکشید . باقیمانده سس را دور بریزید.

تابه گریل را کمی چرب کنید و هر طرف میگو ها را 2 – 3 دقیقه طبخ نمایید تا کاملا شفاف شوند .