آشپزی مدرن

آشپزی

کیک گیلاس و هلو در پلوپز
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:۱۳ ‎ب.ظ روز شنبه ٢٤ بهمن ۱۳٩٤
 




این کیک رو تو پلوپز پارس خزر ۸ نفره پختم ، خیلی خیلی سورپرایز شدم از نتیجه چون هم طعم خیلی خوبی داشت هم بافت خوب .
شما هم به راحتی میتونید تو خونتون انواع کیکها روتو پلوپز بپزید .

مواد لازم

آرد 3 لیوان

تخم مرغ 4 عدد

ماست 5 ق غ

بیکینگ پودر 2 ق چ

وانیل 1 ق چ

شکر 1.5 لیوان

شیر 1 لیوان

روغن مایع 1 لیوان

گیلاس نصف پیمانه میتونید از میوه های دیگه هم استفده کنید

هلو نصف پیمانه

نکات مهم :

۱. وقتی کیک رو تو پلوپز میپزید از دمکنی استفده نکنید .

۲. پلوپز رو از ۵ دقیقه قبل بزارید تا گرم بشه بعد مایه کیک رو بریزید .

۳. نیازی نیست که قابلمه پلوپز رو آرد بپاشید اما با کره کمی چرب کنید ته و اطراف قبلمه رو .

۴. حواستون باشه که کیک رو زیاد نذارید که بپزه من برای این کیک درجه حرارت پلوپز رو تا آخرین درجش نذاشتم باشه از ی مقدار پایان تر گذاشتم .

۵. باید پلوپز رو رو درجه حرارت متوسط قرار بدیم واسه پخت کیکها .

۶. شاید نتیجه به کیفیت خیلی خیلی خوب کیکهای تو فر نشه اما برای پختن کیک تو پلوپز خیلی خوبه و کار را اندازه .

خوب واسه شروع باید همه مواد ما هم دمای اتاق باشه ، یه وقت از یخچال برندارید تخم مرغ یا شیر رو مستقیم استفاده کنید، باید یه ساعت بیرون از یخچال باشه .

تخم مرغ ها رو توی ظرف بشکنید و حسابی هم بزنید تا کف بکنه ، بعد از ۲ دقیقه هم زدن شکر و وانیل رو اضافه میکنیم و به مدت ۳ دقیقه هم میزنیم تا به رنگ کرم روشن در بیاد و همچنین کشدار .

این قسمت مهمترین قسمت کیکمونه پس باید حسابی هم بزنید ، حالا نوبت ماسته که اضافه بکنیم و بازم هم میزنیم و روغن رو اضافه میکنیم ی کوچولو هم که زدیم شیر رو اضافه میکنیم .

بیکینگ پودر رو لابه لای آرد الک کنید و به مایه کیکمون اضافه میکنیم خیلی آروم آروم و از همزن برقی بهتره استفاده نکنیم و با یه ویسک یا قاشق به طور دورانی هم میزنیم .

اینکار را باید خیلی سریع انجام بدید که پف تخم مرغها نخوابه و گلوله ها ای از آرد تشکیل نشه .

حالا 30 ثانیه با دور تند مواد را هم بزنید. هلو و گیلاس رو هم اضافه میکنیم.

مواد را آهسته توی قبلمه پلوپز که از قبل با کره یا روغن جامد چرب کردیم و بریزید

کیک را از درجه حرارت بالاتر از نصف پلوپز پارس خزر میزاریم تا بپزه ، کیک رو از ۲۰ دقیقه که گذشت چک میکنیمبا چنگال یا چوب کبریت که چقدر دیگه نیاز داریم که بزاریم بپزه من حولوحوش ۳۵ تا ۴۰ دقیقه گذاشتم به پزه . نیازی به برگردوندن دیگه کیک نیست چون روی کیک هرچند که سفیده و برشته نشده اما پخته شده و وقتی تو سینی کیک برمیگردونیم اون قسمت روی کیک که سفیده میره زیر سینی کیک و معلوم نمیشه .

به همین راحتی شما میتونید از این به بعد کیکهاتونو تو پلوپز بپزید .