آشپزی مدرن

آشپزی

نان با طعم فلفل
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:٢۱ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٢٦ آبان ۱۳٩٠
 


مواد لازم :
۱۲۵ گرم آرد
۱/۴ قاشق چاخوری جوش شیرین
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
 57  گرم کره یا روغن
   1 فنجان شیر
   2 عدد تخم مرغ
   ۱ فنجان آرد ذرت
   2 قاشق غذا خوری شکر
   2 قاشق چای خوری پخت پودر
   2 عدد فلفل سبزریزخرد شده
فر را با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد ویا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.
طرز تهیه :
تخم مرغ را با روغن و شیرتوی ظرفی بریزید وبا هم مخلوط و هم بزنید،تا یکدست وصاف شود. سپس تمام موادخشک را با هم ترکیب والک کنیدو بعدبه مایع آماده شده اضافه وهم زده تا یکدست شود.خمیر توی قالب بریزید ودر فر به مدت ۴۰ دقیقه تا زمانیکه روی نان طلایی شود قراردهید، برای اینکه مطمئن شوید نان کاملا پخته با یک سیخ چوبی ویا خلال دندان در وسط نان فرو کرده واگر خمیری به آن نچسبیده بود.نان پخته وآماده است.