آشپزی مدرن

آشپزی

دال عدس
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:٢۳ ‎ب.ظ روز شنبه ٢٤ بهمن ۱۳٩٤
 



یکی از خوراک های خوشمزه و لذیذ جنوبی .....

مواد لازم

عدس‌ قرمز : 2 پیمانه‌
سیر :   4  حبه‌
پیاز :  2    عدد
رب‌ گوجه‌ فرنگی‌ : 2  قاشق‌ غذاخوری‌
نمک‌ ، فلفل‌ قرمز ؛ ادویه و زردچوبه‌ : به‌ میزان‌ لازم‌
روغن : به مقدار لازم


( طرز تهیه )

عدس‌ را پاک‌ کرده‌ به مدت ۱۵ دقیقه خیس‌ می‌کنیم‌.
سپس با ۲ تا ۳ لیوان‌ آب‌ می‌گذاریم‌ بپزد.
تا زمانیکه عدس بپزد پیاز و سیر رنده شده را تفت می دهیم بعد از اینکه طلایی شد
رب گوجه فرنگی ؛ نمک‌ ؛ فلفل‌ قرمز ؛ ادویه و زردچوبه‌ را هم اضافه می کنیم دوباره تفت می دهیم
وقتی عدس پخت مخلوط پیاز و سیر و ادویه ها را به آن اضافه می کنیم اگر آب آن جذب شده بود کمی آب جوش می ریزیم سپس به مدت ۱۵ دقیقه با شعله کم می گذاریم تا دال ما جا بیافتد بعد سرو می کنیم ...

( نکات )
- این خوراک معمولا تند سرو می شود .
- معمولا در تهیه دال عدس از سیب زمینی هم استفاده می کنند که من سیب زمینی نریختم .
- این خوراک خوشمزه جنوبی معمولا با برنج سرو می شود ولی ما همیشه بدون برنج سرو می کنیم .
- ما این خوراک خوشمزه را با نان تلیت می کنیم و خیلی ی ی ی لذیذ است .