آشپزی مدرن

آشپزی

کاری میت بال با سس گوجه فرنگی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:٢٥ ‎ب.ظ روز شنبه ٢٤ بهمن ۱۳٩٤
 



مواد لازم
با 400 گرم گوشت چرخ کرده ـ یک عدد پیاز ـ دو حبه سیر ـ یک عدد تخم مرغ ـ یک تا دو قاشق غذاخوری آرد نارگیل ـ کمی زنجبیل ـ 150 تا تا 200 گرم شیر نارگیل ـ نیم کیلو گوجه فرنگی پوره شده ـ جعفری و پودر کاری و نمک و فلفل .
برای تهیه
سیر و پیاز را خوب ریز کنید بعد نصف از هردو را با کاری و تخم مرغ و آرد نارگیل و کمی زنجبیل و نمک و فلفل را با گوشت چرخ کرده خوب مخلوط کنید و از این مخلوط گلوله هایئ به اندازه گردو درست کنید و در روغن سرخ کنید
در همان ظرف و روغن , نصف پیاز و سیر ریز شده را تفت دهید و پوره گوجه فرنگی وکمی ادویه کاری و نمک و فلفل و نیز شیر نارگیل را اضافه کرده بعد میت بال های سرخ شده را در آن بریزید و حرارت را کم کنید بذارید تا سس گوجه خوب غلیظ شود. برای تزئین جعفری ریز شده روی آن بپاشید.